""
   

Marian en Bito van Marpi Design hebben in november 2022 bij mij geschilderd: 18 deuren plus kozijnen en plinten, twee raamkozijnen, cv-radiatoren, leidingen, muren in de gang, en muren, plafond en deuren in een (tamelijk onmogelijke) oude badkamer.
Mijn woning onderging een metamorfose! Ze hebben uiterst secuur geschuurd en uiterst secuur geschilderd. Mijn bezoek roept nu `ooooooh’ en `aaaaah’ en zelf ga ik om de zoveel tijd op de rand van het bad zitten om gelukzalig om me heen te kijken.
Bito hing ook nog met het grootste gemak nieuwe lampen en planken op, niets is hem te veel. Los van het fantastische werk dat dit tweetal levert, zijn het ook fijne mensen om in je huis te hebben. Ze gaan lekker hun eigen gang, maken hun eigen koffie en thee, zeuren niet aan je kop, en werken keihard door. Komen keurig op tijd en ze roken niet, ook een pre!
Alles werd keurig afgedekt, nergens schade of verfklodders.En toen ze klaar waren, kreeg ik van hun een enorme bos bloemen omdat ze zo fijn hadden gewerkt. Dat had andersom moeten zijn!
Van harte aanbevolen.
Ineke, Amsterdam

---------------------------------------------

Twee maal tot nu toe hebben Marian en Bito klussen gedaan, eerst in mijn huis (september 2022, vijf dagen) daarna in het appartement van mijn zoon (januari 2023, twee dagen).
Ik ben enorm tevreden over het resultaat maar ook over de manier waarop er is gewerkt. Zeer professioneel en prettig. De badkamer kreeg een beurt, de kitranden in de douchecabine werden verwijderd en opnieuw gekit evenals de randen rondom het bad, ook het plafond werd bijgewerkt. De badkamer ziet er weer pico bello uit. In het huis kregen de houten panelen rondom het trapgat een verfbeurt, eerst werden de houten delen afgeschuurd, daarna opnieuw geverfd. Ook trap en leuning kregen een beurt. Gaten in de muur werden bijgewerkt en ook opnieuw geverfd.

In het appartement van mijn zoon waren de klussen weer anders (oud huis), gaten in de vloer werden geŽgaliseerd en bijgewerkt, oude verrotte delen weggehaald , nieuwe ondergrond aangebracht en waar nodig een nieuw stuk tapijt gelegd. Er werden planken opgehangen en ook stukken muur werden bijgewerkt.

Van te voren werden de klussen besproken en eventuele benodigde materialen ingeslagen, alle gereedschappen brachten zij zelf mee.
De klussen werden grondig aangepakt. Er werd geconcentreerd en vrolijk gewerkt. De materialen werden op een matje in een hoek verzameld, niemand had er last van.
Zelf zorgden ze voor koffie en eigen hap. Je kon rustig even weggaan. Ik kan MARPI heel erg aanraden!
Doro, Amsterdam

""